Hvorfor blev ringene forsinket – og andre informationer

Fra vores hollandske ringleverandør har vi modtaget informationer om hvorfor ringene blev forsinket og hvorfor de er blevet mørkere end tilsigtet.

Firmaets indehaver skriver følgende:

Som I alle ved fik Bart et slagtilfælde midt i februar måned. Det arbejder han stadig med at komme sig over. I månederne efter var han meget træt, og vi har været nødt til at aflaste ham så meget som muligt. I starten tog jeg og børnene over, men efterhånden som det stod klart, at det blev en langvarig proces, blev vi nødt til at hyre hjælp fra anden side. Således havde Bart bare en ledende og planlæggende rolle.

Den fysisk mest krævende del af arbejdet er anodiseringen – og det er også en noget “tricky” opgave. Vi kontaktede derfor et anodiseringsfirma for at få dem til at løse opgaven. Ikke noget tilfældigt anodiseringsfirma, men det firma, som havde fremstillet ringe til den hollandske NGC i årevis.

Men i denne proces gik der selvfølgelig tid – og derfor opstod der forsinkelse i leveringen.

Årets farve (mørkegrøn) har vi studeret hos hollandske opdrættere og deres farve er nøjagtig magen til den, som vores ringe har. Normalt ville vores ringe have haft en lysere nuance, men den farve, som det andet anodiseringsfirma har anvendt er købt et andet sted end vi plejer at gøre. Det forklarer den noget mørkere nuance. Den lader sig kun vanskeligt skille fra den sorte (fra sidste år), men fordelen ved de mørke farver er, at påtrykket står meget skarpt.

Venlige hilsner
V.O.F. Van de Laar-Verboogen
Petra og Bart Verboogen